kolmapäev, 1. detsember 2010

Aeg annab kõik ja võtab ka, aga mälestusi keegi võtta ei saa..

Ilusat ja rõõmsat talve teile! Ilmad on külmad, lumi on maas ja varsti saab mäele! :) Ülihea ikka ju!


Pole jälle kaua kirjutanud. Asi ei ole olnud ajas või, et ei saa netti, pole lihtsalt olnud tahtmist ja viitsimust. Kirjutasin viimati vist kolm nädalat tagasi umbes. Ega selle ajaga ei ole midagi uut juhtunud... Ikka seisan siin ja oootan,.
Peale viimast sissekannet käisin Tallinnas. Me olime seal kuskil nädalake. Esmaspäev-reede ööbisime Darko ja Inga juures. Neil oli hästi armas poeg, kes oli just neljaseks saanud. Mis seal ikka, midagi erilist ei teinud, enamjaolt istusime toas ja ajasime juttu. Magama saime ka tavaliselt öösel, ühe korra isegi hommikul peale poolt kaheksat (Y)!! Kõige meeldejäävam oli see, et Reiko sai trahvi bussipiletita sõidu eest, peale seda ta avastas, et ta sõitis valele poole ( Ta tahtis bussijaama, aga sõitis Mustamäele ) ja hiljem, kui ta hakkas tagasi tulema, eksis ta veel ära !
Reede-Pühapäev olime me Lauri juures. Terve reedese päeva me istusime umbetühja Kristiines. Ootasime kuni saame oma asjadele järgi minna, et keegi ometi ühendust võtaks. Õhtul tuli Rauno ka sinna. Seal oli hea olla, kodune,. Poisid said ka ülepika aja sauna . Süüa tegime koos, sõime koos, mis oli üpris omapärane ..

Peale seda, kui Tallinnast tagasi tulime, oleme me enamjaolt täiesti tühja olnud. Mänginud täringuid, Monopoli ja kaarte. Viimased päevad üldse toas istunud enamjaolt,. Väljas pole midagi/kedagi.

Viimasel ajal olen ma üldse palju mõelnud. Tundub, nagu oleksin kaotanud palju. Ma ei näe enda ümber enam inimesi, sõpru .. On üksikud, kes on, aga need pole ka need, keda ma kõige rohkem vajan. Tunnen, nagu ei oleks enam kedagi, kellega saaks rääkida, kes näitaks huvi, et talle läheb korda mis minuga toimub, pole, keda kuulata, kes tahaks endast mulle rääkida. Selline üksik olla ...

Ja kõige rohkem ajab mind närvi üks inimene, kes teeb ennetlikke järeldusi. Ta ei tea mitte midagi, ta ei ole kokku puutunud sellega, mis toimub ja räägib, et see on täielik jama. Ta räägib seda inimestele, kellel pole seda vaja teada. Ta ajab inimesi närvi oma tähtsusetu jutuga. Kui sa ei tea mitte midagi, hoia oma suu kinni! :S Sa pole rääkinud selle inimesega, et sa saaksid öelda, kas ta on halb või hea . :S Kuid, loodame, et sa mõistad hiljem, et sa käitud valesti. :)

Nautige lund, olge sõpradega ja tehke midagi toredat ! :*

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar